Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Με ημίμετρα και εντέλλεστε, λύσεις δεν δίνονται -Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

 Επανέρχεται στο ζήτημα της υποστελέχωσης του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, επισημαίνοντας ότι έχει ως συνέπεια να καθίσταται αδύνατη η ομαλή λειτουργία του και να έρχονται σε απόγνωση προσωπικό και ασθενείς.

 

Με αφορμή και τα νέα περιστατικά που έχουν έρθει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, τα οποία και αποδεικνύουν ότι η αδιαφορία της Κυβέρνησης της ΝΔ για το σοβαρό αυτό θέμα συνεχίζεται, σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης επισημαίνει:

«Η αδιαφορία της κυβέρνησης στο να αντιμετωπίσει και να δώσει σοβαρές και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εξακολουθούν να φέρνουν σε απόγνωση προσωπικό και ασθενείς. Οι πιεστικές εργασιακές συνθήκες που δημιουργεί η έλλειψη ιατρικού προσωπικού οδηγούν σε νέες παραιτήσεις, οι λίστες αναμονής των χιλιάδων ασθενών μεγαλώνουν, τα λουκέτα τμημάτων και κλινικών γίνονται ακόμη πιο απειλητικά. Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι με ημίμετρα και εντέλλεστε, λύσεις δεν δίνονται. Η πρότασή μας είναι γνωστή, κατατεθειμένη και ξεκάθαρη. Ζητάμε την ενίσχυση της Δημόσιας Υγεία με επαρκείς πόρους, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τεχνικά μέσα. Ζητάμε και αγωνιζόμαστε για την στήριξη της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας. Άμεσα. Τώρα!».

Απόψεις - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ