Με το αγγλικό σκορ 5-7 πέρασε ο Μαραθώνας από το Μαρτινέγκο

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας κατάφερε στο 15' να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Βατσινά να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ την φετινή χρονιά βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το Μαρτινέγκο δεν άλλαξε ρυθμό και πλάνο με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει άμεσα με τον Εγγλέζο στο 28ο λεπτό.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ένα γεμάτο πεντάλεπτο κάνοντας την ολική ανατροπή.

στο 33' ο Παπουτσάκης με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 για το Μαρτινέγκο, για να έρθει στο 35' ο Κορδονούρης να τριπλασιάσει τα τέρματα του Μαρτινέγκο με τον ίδιο τρόπο.

Το καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο για τους κιτρινόμαυρους ολοκληρώθηκε με γκολ του Ελ Γιαχαουί στο 39' διαμορφώνοντας το 4-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Μαραθώνας βγήκε με το πόδι στο… γκάζι και στο 48ο λεπτό ο Στρατηγάκης μείωσε σε 4-2. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους πρωτοπόρους και στο 50' ο Λεμονάκης έκανε το 4-3 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Η ομάδα των Καλεσών ισοφάρισε στο 65' με τον Γιώργο Σταματάκη να γράφει το 4-4. Τρία λεπτά μετά ο Βατσινάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κατάφερε να φέρει την ολική ανατροπή και το 4-5

Από εκεί και μετά ο Μαραθώνας επέβαλλε το ρυθμό του και βρήκε ακόμα δύο τέρματα. Συγκεκριμένα στο 75' ο Σταματάκης πέτυχε ένα ακόμα τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-6.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ξανά ο Σταματάκης στο 87' γράφοντας το 4-7.

Το Μαρτινέγκο που είχε εξαιρετική παρουσία στο ματς κατάφερε να μειώσει με το πέναλτι του Ελ Γιαχάουι σε 5-7 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μαρτινέγκο: Λούρος,Κάββαλος,Κόχα,Νέζα,Τσούπα,Γρηγορίου,Κίτσιος,Κορδονούρης,Εγγλέζος,Ελ Γιαχούι,Παπουτσάκης

Μαραθώνας: Δομοσίδης,Βαμβουκάκης,Μπαλτατζής,Ντερβισάι,Χουστουλάκης,Σταματάκης Γ,Βατσινάς,Πιντίλι,Στρατηγάκης,Χαραλαμπάκης

 

Β2 ΕΠΣΗ

23η αγωνιστική 

17.00

Δόξα Ηρακλείου-Κουνάβοι 2-5

Μαρτινέγκο-Μαραθώνας 5-7

17.30

Κόρακας-Θέρισσος 1-4

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ