Οι γυναίκες του Κρουσώνα ζωντάνεψαν την μνήμη του Γιώργου Πυργιανάκη χαρίζοντας χαμόγελα και δημιουργίες στην "Ηλιαχτίδα"

Έφτιαξαν λαμπάδες για το Πασχαλινό παζάρι του Συλλογου

Petite Perle 300×250

Στο σπουδαίο έργο που έχει αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο η «Ηλιαχτίδα», συμμετείχαν και φέτος δυναμικά οι γυναίκες εθελόντριες του Κρουσώνα!

Για δεύτερη χρονιά οι Κρουσανιώτισες, ως ένα κύμα αγάπης, αγκάλιασαν την προσπάθεια της «Ηλιαχτίδας» και συμμετείχαν δυναμικά και ιδιαιτέρως δημιουργικά στην κατασκευή των λαμπάδων, που θα διατεθούν για το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» στο κέντρο του Ηρακλείου, από τις 22 Απριλίου και στο τριήμερο Παζάρι στο κέντρο του Ρεθύμνου στις 25-26-27 Απριλίου. Επίσης οι λαμπάδες διατίθενται  και στο e-shop του Συλλόγου.

Οι δημιουργίες των πάντα δραστήριων γυναικών του Κρουσώνα είναι αφιερωμένες στο Γιώργο Πυργιανάκη, τον αγαπημένο σε όλους Γιώργο του Κρουσώνα, που δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας. Ο Γιώργος ως άτομό με ειδικές ανάγκες ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σκόρπιζε πάντα το χαμόγελο με την παρουσία του!

Με στόχο να κρατήσουν την μνήμη του ζωντανή, οι γυναίκες του Κρουσώνα αποφάσισαν να χαρίσουν και φέτος χαμόγελο στα παιδιά και της "Ηλιαχτίδας" με τις δημιουργίες τους,  τις οποίες μάλιστα έφτιαξαν στο παραδοσιακό καφενείο Μιχαήλος palace στην αγαπημένη γειτονιά του Γιώργου!

 

Η Μαρία, η Ελεονώρα , η Ελένη, η Ρένα , η Κωνσταντίνα , η Κατίνα , η Μαρία, η Κατερίνα, η Μαρία , η Στέλλα, η Ελευθερία, η Ριρίκα, η Καρολίνα και η Κρίστη ήταν όλες εκεί για να θυμηθούν και να τιμήσουν με το δικό τους δημιουργικό τρόπο  το Γιώργο τους.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του συλλόγου σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης για μια ακόμη μια χρόνια η αίθουσα του δημιουργικού  Εργαστηρίου γέμισε αγαπημένα πρόσωπα, χαμόγελα και μυρωδιές «Είναι το καθιερωμένο μας ραντεβού! Ευχαριστούμε από καρδίας τις εθελόντριες μας που ξεκίνησαν να δουλεύουν και φέτος για ένα υπέροχο αποτέλεσμα!»

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ