Μεγάλος ΟΦΗ! Λύγισε 3-1 τον Πανιώνιο και επέστρεψε στην Volley League!

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο στο κατάμεστο ΒΑΚ, τον οποίο νίκησε με 3-1 και πήρε την ιστορική άνοδο στην Volley League

Πραγματοποιώντας μία τρομερή εμφάνιση και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΒΑΚ, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 σετ του Πανιωνίου και επέστρεψε στην Volley League μετά από έναν χρόνο απουσίας, κάνοντας το 2-1 στην σειρά των τελικών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, οι παίκτες του ΟΦΗ εμφανίστηκαν αγχωμένοι και κάπως έτσι ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα εξαρχής ενώ έφτασε να προηγηθεί και με πέντε πόντους 15-20. Κάπου εκεί ο ΟΦΗ με τον κόσμο τον «σπρώχνει», έβγαλε αντίδραση στο παρκέ με σωστές επιλογές στο σερβίς, βελτίωση στο μπλοκ και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 23-23.

Το φινάλε του πρώτου σετ ήταν δραματικό με τον ΟΦΗ ν' αποκτά πλεονέκτημα και να έχει τέσσερις ευκαιρίες για να το πάρει. Τελικά με 30-28 το πρώτο σετ βάφτηκε "ασπρόμαυρο" και ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά και στην ψυχολογία του.

Το δεύτερο σετ είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα από την αρχή και κατάφερε να ξεφύγει με τέσσερις πόντους (20-16) ωστόσο ο Πανιώνιος έβγαλε αντίδραση και έφτασε να ισοφαρίσει σε 22-22. Ο ΟΦΗ έδειξε ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να κάνει το 2-0 κερδίζοντας το με 26-24!

Το σκηνικό στο τρίτο σετ δεν άλλαξε, μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας με ΟΦΗ και Πανιώνιο να εναλλάσσονται στο σκορ και τον ΟΦΗ τελικά να καταφέρνει να ξεφύγει με τρεις πόντους (20-17). Ο Πανιώνιος αντέδρασε, ισοφάρισε σε 20-20 και από εκεί και πέρα ήταν θρίλερ, το παιχνίδι ήταν συνεχώς ισοπαλία και ο Μιχαΐλοβιτς με τρομερό πόντο έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ με 23-22 αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να προηγηθεί με 23-24 και εν τέλει να παίρνει το τρίτο σετ με 26-28.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο παρκέ αποφασιστικά για να τελειώσει το παιχνίδι και την υπόθεση άνοδο. Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο καταφέρνοντας να πάρουν μεγάλες διαφορές κατά την διάρκεια του αγώνα. Η μεγαλύτερη ήταν οι έξι πόντοι (20-14) με τον Πανιώνιο να μειώνει σε 20-17 αλλά οι παίκτες του ΟΦΗ δεν είχαν καμία διάθεση να το αφήσουν το παιχνίδι να γίνει θρίλερ! Προηγήθηκε ξανά με 23-18 και ο τελείωσε το παιχνίδι όπου μέσα σε αποθέωση πανηγυρίστηκε η επιστροφή του στην Volley League.

ΟΦΗ – Πανιώνιος 3-1

Τα σετ: 30-28, 26-24, 26-28, 25-20

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο το παιχνίδι

 

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ