Κρουσώνας : Ημερίδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την Ψηφιακή Ασφάλεια & Παιδεία

Την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα της Ενορίας Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 11:00 διοργανώνεται στην αίθουσα της Ενορίας Κρουσώνα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρουσώνα σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρουσώνα και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Διαδίκτυο: Ευκαιρίες και Κίνδυνοι».

Η πρώτη ενότητα, υπό τον τίτλο «Ευκαιρίες», αναφέρεται στις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου, με ομιλήτρια την κα. Εβελίνα Μπάκιντα, επιχειρηματία και ειδική σε θέματα marketing, Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Η ομιλία της με τον τίτλο «Ψηφιακά εργαλεία marketing" απευθύνεται σε επαγγελματίες και εμπόρους, ενώ είναι κατάλληλη και για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στον σύγχρονο και εξελισσόμενο αυτόν τομέα.

Η δεύτερη ενότητα περί των κινδύνων, αναφέρεται σε ένα καίριο ζήτημα της εποχής μας, την ψηφιακή ασφάλεια και την ανάγκη της ψηφιακής παιδείας, με αναφορά και στα ζητήματα της τεχνητής νοημοσύνης, με ομιλήτρια την κα. Ροδούλα Καφτάκη, καθηγήτρια πληροφορικής και συγγραφέα του επιτυχημένου βιβλίου "Μαμά, θέλω tablet". Η ομιλία της με τίτλο «Ψηφιακή Νοημοσύνη: Είμαστε έτοιμοι για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης;» απευθύνεται σε κάθε ψηφιακό πολίτη, ενώ είναι κατάλληλη για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Ευχαριστούμε τις έμπειρες στους τομείς τους και χαρισματικές ομιλήτριες για την καλή τους πρόθεση να μοιραστούν μαζί μας τις εξαιρετικές γνώσεις τους σε κρίσιμα ζητήματα που μας αφορούν όλους σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο, και προσκαλούμε το σύνολο της κοινωνίας του τόπου μας να συμμετέχει σε αυτήν την επωφελή, συνεργατική δράση.

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ