Δ.Πιτσικάκης προς Μ.Μποκέα: "Χαίρομαι που πήρες το θάρρος και το είπες εσύ" (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Αμέσως μετά το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα που τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για το θέμα που έχει προκύψει με πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για μή νόμιμες μεταδημοτεύσεις το λόγο πήρε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Πιτσικάκης.

Ο κ.Πιτσικάκης δήλωσε ότι χαίρεται που ο Δήμαρχος είχε το θάρρος να τοποθετηθεί για ένα τέτοιο θέμα που είναι πάνω από τον Δήμο. Δήλωσε απαντώντας σε δήλωση του Δημάρχου που αναφέρθηκε σε κυνηγούς φαντασμάτων ότι κανείς δεν κυνηγά κανένα φάντασμα.

Ο επικεφαλής της Συνεργασίας ευθύνης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο είπε : "χαίρομαι που πήρες το θάρρος και είπες όλο αυτό γιατί μετά από αυτό δεν έχω λόγο να τοποθετηθώ παρακάτω".

Παράλληλα είπε ότι από προεκλογικά και η παράταξη του ήθελε να είναι στο φως και όχι στο σκοτάδι, αυτό θέλει και τώρα και θα περιμένει τη συνέχεια της υπόθεσης.

Υπενθύμισε στο Δήμαρχο ότι η παράταξη του πήρε σχεδόν τις μισές ψήφους του Μαλεβιζίου ενώ μετά την εκλογή του ο ίδιος τον συνεχάρη.

Έναρξη με τις μή νόμιμες μεταδημοτεύσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου- Οι δηλώσεις του Μενέλαου Μποκέα (φωτο- βίντεο)

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ