Εξελίξεις στο Mega μετά τις αποχωρήσεις Μενεγάκη – Μελέτη

Petite Perle 300×250

Με ταχύτερους από το αναμενόμενο ρυθμούς κινούνται πλέον τα πράγματα στο πεδίο των μεταγραφών. Και αυτό γιατί τόσο η μετακόμιση της Ελεονώρας Μελέτη στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όσο και η τελεσίδικη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega ξεκλειδώνουν τις εξελίξεις αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό της λεωφόρου Συγγρού και κατ' επέκταση στα άλλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Η μετακόμιση της Ελεονώρας Μελέτη στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με πολύ ισχυρές πιθανότητες να εκλεγεί και η ολοκλήρωση της συνεργασίας Mega – Ελένης Μενεγάκη ξεκλειδώνουν τις εξελίξεις στο Mega για την επόμενη σεζόν.

Πριν την κάθοδο της Ελεονώρας Μελέτη στον πολιτικό στίβο είχε ανακοινωθεί η πρόωρη ολοκλήρωση του «Mega Καλημέρα» την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου.

Τόσο το κανάλι όσο και η παρουσιάστρια έχουν ξεκαθαρίσει κατηγορηματικά πως η απόφαση της πρόωρης λήξης του «Mega Καλημέρα» δεν συνδέεται επ' ουδενί με τη συμπερίληψη της δημοσιογράφου στο Ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. Από την Τρίτη του Πάσχα από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων η πρωινή ζώνη του Mega θα περιλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που θα δίνει πάσα στην ψυχαχωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα.

Αυτό το μοντέλο θα ακολουθηθεί σε κάθε περίπτωση στο κανάλι και την επόμενη σεζόν. Δηλαδή θα υπάρχει η ενημερωτική εκπομπή που θα είναι η «Κοινωνία ώρα Mega» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη και αμέσως μετά στο slot 10.00 – 12.30 θα υπάρχει μια ψυχαγωγική εκπομπή. Ενδέχεται η ψυχαγωγική ζώνη να μετακινηθεί προς τα πάνω: Να ξεκινά στις 9.00 και να ολοκληρώνεται στις 12.00. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη ποια θα είναι η ψυχαγωγική εκπομπή.

Για τη Δανάη Μπάρκα και την ομάδα της το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι καθοριστικό καθώς από τις αποδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα κριθεί εάν θα παραμείνει σε αυτή τη ζώνη ή όχι. Ένα άλλο σενάριο με πολύ ισχυρές πιθανότητες είναι για την πρωινή ζώνη να επιλεγεί τελικά η λύση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει υπάρξει προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον αναμένονται οι πιο προχωρημένες επαφές. Το τρίτο σενάριο και εφόσον φυσικά δεν εκλεγεί στην Ευρωβουλή η Ελεονώρα Μελέτη είναι να αναλάβει εκείνη την πρωινή ζώνη με νέα ομάδα και νέα φιλοσοφία εκπομπής που θα εστιάζει στο infotainment.

H Δανάη Μπάρκα σε κάθε περίπτωση παραμένει στο Mega καθώς έχει ενεργό συμβόλαιο με τον σταθμό. Πάνω στο τραπέζι υπάρχουν δύο ακόμη εναλλακτικές: Μετακόμιση στη μεσημεριανή ζώνη ή ακόμη και στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι με τη μεσημεριανή εκπομπή του Κώστα Τσουρού τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου «Ακόμη δεν είδες τίποτα!».

Αντίθετα στη ζώνη της παραμένει η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως στο παρελθόν η παρουσιάστρια είχε δεχθεί διερευνητική κρούση για ενδεχόμενη μετακίνησή της από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην καθημερινή πρωινή ζώνη.

Τετ-α-τετ Μικρούτσικου – Μαλέσκου

Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος | NDP

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και του Ανδρέα Μικρούτσικου για το «TV QUEEN» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/4) στις εγκαταστάσεις της Barking Well Media στην Κάντζα.

Ήταν σε εξαιρετικά καλό κλίμα, κράτησε για πάνω από δύο ώρες και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το στήσιμο των live, ενώ εξετάστηκαν και τα βιογραφικά των 17 συμμετεχουσών που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στην Ελληνική τηλεόραση μέσω του νέου ριάλιτι.

Ζωντανή μετάδοση θα υπάρχει στο site του Aνοιχτού Καναλιού χωρίς να αποκλείεται να δημιουργηθεί και ειδικό κανάλι στο YouTube.

Όσον αφορά στους καθηγητές της σχολής με επικεφαλής των Ανδρέα Μικρούτσικο τα ονόματα που είναι επικρατέστερα τώρα είναι της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Σολωμού, της Κατερίνας Γκαγκάκη, ενώ γίνεται προσπάθεια να πειστούν και κάποια πρόσωπα που έχουμε χρόνια να δούμε στη μικρή οθόνη, όπως για παράδειγμα ο βετεράνος παρουσιαστής ειδήσεων, Θοδωρής Δρακάκης.

Το πρότζεκτ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τελικά μετά το Πάσχα.

 

πηγή: www.reader.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ