Προστατευτικά στηθαία στην Τύλισο – Στο έργο Ν.Συριγωνάκης και Μ. Βασιλάκης (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Σε μια παρέμβαση ουσίας προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής ενότητας Τυλίσου.

Πρόκειται για τον καθαρισμό του δρόμου αλλά και την τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων στο δρόμο που οδηγεί στην Τύλισο, αίτημα που είχε υποβάλλει προς την Περιφέρεια ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τυλίσου Μανώλης Βασιλάκης με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη να ανταποκρίνεται άμεσα στο αίτημα. Ο πρόεδρος είχε επισκεφθεί προ ημερών των αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του και είχαν συζητήσει το θέμα.

Ο κ.Συριγωνάκης μάλιστα επισκέφθηκε το χώρο των εργασιών και μαζί με τον κ.Βασιλάκη, επόπτευσαν την τοποθέτηση των στηθαίων στις επικίνδυνες στροφές που οδηγούν στην Τύλισο και στις οποίες συχνά προκαλούνται ατυχήματα.

Πριν την τοποθέτηση των στηθαίων είχε καθαριστεί ο δρόμος από την Μαραθιανή διακλάδωση ως την Τύλισο και από τις δύο πλευρές ενώ με την νέα παρέμβαση αυτήν της τοποθέτησης των στηθαίων δημιουργούνται συνθήκες καλύτερης οδικής ασφάλειας όχι μόνον για τους κατοίκους της Τυλίσου αλλά και για της ευρύτερης περιοχής αφού ο συγκεκριμένος δρόμος είναι αυτός που διασχίζοντας μια σειρά χωριών του Μαλεβιζίου καταλήγει ως τα Ανώγεια.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μανώλης Βασιλάκης ευχαριστεί γι αυτήν την παρέμβαση τον κ.Συριγωνάκη, την μηχανικό κ.Χαρά Τριαματάκη και την Τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία που ξεκίνησε προς όφελος των πολιτών.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ