Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Μαλεβιζίου ανέλαβε ο Κώστας Μπέζος

Petite Perle 300×250

Ο Κώστας Μπέζος με καταγωγή από την Αρκαδία, πρόεδρος Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμμούδι ανέλαβε Ειδικός Σύμβουλος και Διευθυντής του Γραφείου του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα.

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Προϊστάμενος Τμήματος Ταμείου και Αναπληρωτής προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Οικονομικών, στη ΔΥΠΑ Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν πρόεδρος της Ένωσης υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ

Δείτε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα:

Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελά.
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, έπειτα από 25 χρόνια κοινής πορείας στον ΟΑΕΔ (σήμερα Δ.ΥΠ.Α.) με αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κάνω μια αλλαγή στην επαγγελματική μου πορεία.
Αποδεχόμενος την επιλογή μου, ως Ειδικού Συμβούλου και Διευθυντή του Γραφείου του, έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα καθώς υπήρξε πολύχρονη συνεργασία στα πλαίσια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου, προχωράω σε νέα μονοπάτια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μου στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα για την υπηρεσιακή συνεργασία που είχαμε.
Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω ως πρόεδρος της Ένωσης μας για τρεις συνεχόμενες θητείες, ως μέλος της Ομοσπονδίας μας αλλά και Πανελλαδικά ως εκπρόσωπος στο Δ Σ. Του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Οργανισμού και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εργασίας.
Μπορεί πλέον να μην είμαστε συνάδελφοι στην ίδια υπηρεσία αλλά σίγουρα θα παραμείνουμε φίλοι…. αξία ανεκτίμητη!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ