Ημερίδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη ψηφιακή ασφάλεια και παιδεία στον Κρουσώνα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σήμερα Κυριακή  διοργανώθηκε στην αίθουσα της Ενορίας Κρουσώνα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρουσώνα σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρουσώνα και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ενημερωτική ημερίδα με τίτλο  «Διαδίκτυο: Ευκαιρίες και Κίνδυνοι».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την κ. Ειρήνη Περβολαράκη και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κρουσώνα Μαρίας Αντωνογιαννάκη.

Η πρώτη ενότητα, υπό τον τίτλο «Ευκαιρίες», αναφέρθηκε στις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου, με ομιλήτρια την κα. Εβελίνα Μπάκιντα,  επιχειρηματία και ειδική σε θέματα marketing, Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Η ομιλία της με τον τίτλο «Ψηφιακά εργαλεία marketing" απευθύνθηκε σε επαγγελματίες και εμπόρους, ενώ μπορούσαν να την παρακολουθήσουν και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στον σύγχρονο και εξελισσόμενο αυτόν τομέα.

Η δεύτερη ενότητα περί των κινδύνων, αναφέρθηκε σε ένα καίριο ζήτημα της εποχής μας,  την ψηφιακή ασφάλεια και την ανάγκη της ψηφιακής παιδείας, με αναφορά και στα ζητήματα της τεχνητής νοημοσύνης, με ομιλήτρια την κα. Ροδούλα Καφτάκη, καθηγήτρια πληροφορικής και συγγραφέα του επιτυχημένου βιβλίου "Μαμά, θέλω tablet". Η ομιλία της με τίτλο «Ψηφιακή Νοημοσύνη: Είμαστε έτοιμοι για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης;» απευθύνεται σε κάθε ψηφιακό πολίτη, ενώ είναι κατάλληλη για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Την ημερίδα μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρουσώνα Κωστής Πιτσικάκης και ο εφημέριος πατήρ Δημήτριος Μερονιανάκης.

Ευχαριστήριο από Εμπορικό Σύλλογο Κρουσώνα:

Ευχαριστούμε τις έμπειρες στους τομείς τους και χαρισματικές ομιλήτριες για την καλή τους πρόθεση να μοιραστούν μαζί μας τις εξαιρετικές γνώσεις τους σε κρίσιμα ζητήματα που μας αφορούν όλους σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο, και προσκαλούμε το σύνολο της κοινωνίας του τόπου μας να συμμετέχει σε αυτήν την επωφελή, συνεργατική δράση.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ