Μεγάλη νίκη 2-1 τον ΠΟΑ και τρίτη οριστικά θέση για τον Αλμυρό

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός υποδέχτηκε τον ΠΟΑ στην 33η αγωνιστική για τον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής με τον ΠΟΑ να έχει το κίνητρο για τους βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο 10 είχαμε την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι όταν ο Κερμενίδης από καλή θέση σούταρε εντελώς άστοχα άουτ.

Ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ εντελώς αναπάντεχα όταν ο Νάτος προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά τη μπάλα στον Καβουσάκη που είχε βγει από το τέρμα του η μπάλα πέρασε από πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 1-0.

Ο ΠΟΑ δυο λεπτά αργότερα ισοφάρισε όταν από αμυντική αδράνεια του Γιαλούση ο Σπαχής ντρίπλαρε τον Γκόγκο και πλάσαρε στο κενό τέρμα για το 1-1.

Στο 19' τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Σφυρογιαννάκης και την θέση του πήρε ο Γιακουμάκης.

Μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του ΠΟΑ στο 43' ο Ρέγες με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 44'  ο ΠΟΑ έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νάτου που ανέτρεψε τον Ρέγες ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με έντονες διαμαρτυρίες, όταν σε φάουλ  του Κερμενίδη και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα βρίσκει σε παίκτη του Αλμυρού ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες για χέρι από την πλευρά του ΠΟΑ.

Στο 57′ σουτ από πάσα του Αγαπάκη, ο Ρέγιες σούταρε και εντυπωσιακά απέκρουσε ο Καβουσάκης!

Στο 60′ο Αγαπάκης έκανε τη σέντρα, ο Καστελλιανάκης έκανε το σουτ έκανε  νέα απόκρουση ο Καβουσάκης.

Επτά λεπτά αργότερα ο Τουργαΐδης δοκίμασε  σουτ με τον Καβουσάκης να διώχνει πριν γίνουν τα πράγματα επικίνδυνα.

Στο 71′ ο Πακιουφάκης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε λίγα λεπτά  αφήνοντας τον Αλμυρό με 10 παίκτες και πλέον οι δυο ομάδες παίζουν εξίσου με δέκα παίκτες.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τον Αλμυρό να παίρνει μια τεράστια νίκη, τερματίζοντας στην 3η θέση οριστικά της βαθμολογίας, ο ΠΟΑ πλέον παίζει την παραμονή  την τελευταία αγωνιστική που παίζει με τον υποβιβασμένο Περαμαϊκό εκτός έδρας και με νίκη παραμένει στην κατηγορία.

Αλμυρός (Μανόλης Σουτζής): Γκόγκος, Ξενοκτιστάκης, Πιερτζιακόμι(85'Tσαγκαράκης Ζ), Καστελλιανάκης(76'Τσαγκαράκης), Γιαλούσης, Κοντογιάννης(66'Τουργαϊδης), Ενγκουέμ, Σουρνάκης(85'Νικολακάκης), Πατινιώτης, Πακιουφάκης, Ρέγες(66'Βουιδάσκης)

ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ζέλιος(67'Ψαρράς), Αργκιλέσι(67'Χαρίτος), Κερμενίδης, Παχής(58'Βοργιάς), Σφυρογιαννάκης(21΄Γιακουμάκης), Νύκταρης, Μέμμος(46'Κασσωτάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ