Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ηρακλείου: "Προτιμήστε τα κρεοπωλεία της γειτονιάς σας!

Petite Perle 300×250

Να προτιμήσουν τα κρεοπωλεία της γειτονιάς τους, προτρέπει τους καταναλωτές ο σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου.

Της Χρυσούλας Καλλιγιαννάκη

Τα μέλη του Συνδέσμου στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου δεσμεύονται απέναντι στους πελάτες τους για την διάθεση των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες της αγοράς.

Τόνισαν πως στο σύνολό τους οι ντόπιοι επαγγελματίες κρεοπώλες στηρίζουν την ντόπια παραγωγή και τους Κρητικούς κτηνοτρόφους, τονίζοντας πως διαθέτουν αφθονία κρεάτων και μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων για κάθε κάθε γούστο

Τόσο ο πρόεδρος Λευτέρης Ντουράκης όσο και τα υπόλοιπα μέλη τόνισαν πως ο κρητικός καταναλωτής θα φάει φέτος το Πάσχα φθηνότερο τον οβελία καθώς η Κρήτη έχει επάρκεια αμνοεριφίων. Ωστόσο οι επαγγελματίες κρεοπώλες δεν είναι δυνατόν να προμηθευτούν τεράστιες ποσότητες. Για το λόγο αυτό καλούν τους πελάτες να σπεύσουν για τις παραγγελίες τους για να διασφαλίσουν την προμήθεια και την κάλυψη της ζήτησης με τα καλύτερα προϊόντα!

Τόνισαν πως στο σύνολό τους οι ντόπιοι επαγγελματίες κρεοπώλες στηρίζουν την ντόπια παραγωγή και τους Κρητικούς κτηνοτρόφους, και πως διαθέτουν αφθονία κρεάτων και μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων για κάθε κάθε γούστο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του συνδέσμου Βαγγέλης Κουρουπακης τόνισε μάλιστα πως ο κρεοπώλης της γειτονιάς έχει πλέον την κατάρτιση για να δώσει χρήσιμες συμβουλές στους πελάτες για την αξιοποίηση του συνόλου των προϊόντων κρέατος για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ