Η φιέστα του Μαραθώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β'ΕΠΣΗ (φώτο – βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας και τα Καλέσα έζησαν μεγάλες στιγμές με την απονομή του Κυπέλου του Πρωταθλητή της Β' Κατηγορίας και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Μαραθώνα Δημήτρης Λυδάκης στόχος της ομάδας είναι κάποια στιγμή να ανεβεί στην Α1 εκεί που είναι η θέση του.

Την απονομή του κυπέλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στον αρχηγό του Μαραθώνα Νίκο Στρατηγάκη που το σήκωσε στον ουρανό των Καλεσών μέσα σε αποθέωση.

Η διοίκηση του Μαραθώνα τίμησε την μνήμη του αείμνηστου διαιτητή Χρήστου Χανιωτάκη, με το γιο του Μπάμπη  εμφανώς συγκινημένο  να παραλαμβάνει την πλακέτα αλλά και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλη Βατσινά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Μάνος Πατεράκης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης και οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ξυλούρης, Σταύρος Τζεδάκης,  ο περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Ντουλάκης.

Η ομάδα προσέφερε σε όσους ήταν στο γήπεδο μπουφέ με διάφορα εδέσματα για να γιορτάσουν την άνοδο.

ΦΩΤΟ

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ