Κρουσώνας: Παρουσία του Αρχιεπισκόπου γιόρτασε την παραμονή η Ι.Μ Αγίας Ειρήνης (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Προεξάρχοντάς του Αρχιεπισκόπου Κρήτης  κ.κ. Ευγενίου  τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ της Αγίας Ειρήνης στον Κρουσώνα.

Η προσέλευση και η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και αρκετές ήταν οι αρτοκλασίες αλλά και οι λαμπάδες που προσφέρθηκαν στη Χάρη της Αγίας Ειρήνης, που φέτος λόγω του Πάσχα γιορτάστηκε με μικρή καθυστέρηση.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη μεγάλη γιορτή μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στον Εσπερινό η αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου και η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κρουσώνα Μαρία Αντωνογιαννάκη.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η εγκαρδιότητά και η αμεσότητα του αρχιεπισκόπου Κρήτης κκ. Ευγένιου τον οποίο χαιρέτησαν μικροί , μεγάλοι και παιδιά στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μετά το τέλος του Εσπερινού η ηγουμένη της μονής Μαγδαληνή πρόσφερε καφέ στον Αρχιεπίσκοπο και τους παριστάμενους ιερείς για να τους ευχαριστήσει που έδωσαν το παρόν σε αυτή τη σπουδαία μέρα της Αγίας Ειρήνης.

Αύριο Τρίτη  στις 7.30 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και στη συνέχεια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, καθώς και η Λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου  της Αγίας Ειρήνης, Ιερουργούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κνωσού κ.κ. Μεθόδιου.

Η Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης θα παραμείνει ανοικτή για τους προσκυνητές κατά την ημέρα της εορτής από το πρωί έως τις 11.00 μ.μ

Φώτο:

Bίντεο:

 

 

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ