Super League 2: Νίκη ελπίδας για Γιούχτα 2-1 τον Παναθηναϊκό Β'

Petite Perle 300×250

Μεγάλη νίκη που τον κρατάει… ζωντανό στη μάχη της παραμονής στη SuperLeague 2 πανηγύρισε ο Γιούχτας στο Μαρκομιχελάκειο στάδιο επί του Παναθηναϊκού Β' με σκορ 2-1.

Οι Αρχανιώτες ωστόσο, αν μεθαύριο η Παναχαϊκή κερδίσει τον Διαγόρα, αποχαιρετούν την κατηγορία, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για τον Παναθηναϊκό Β'.

Ο Γιούχτας έδειξε τα… δόντια του από νωρίς, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το νεαρό Κορνηλάκη, έπειτα από ασίστ του Νοικοκυράκη. Το τέρμα αυτό του νεαρού Αρχανιώτη είναι και το παρθενικό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Περίπου 23 λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Μαρτίνης έβγαλε μια μπαλιά από δεξιά με αποδέκτη τον Νταμπίζα. Ο δεύτερος σούταρε και έγραψε το 1-1.

Ο Γιούχτας συνέχισε να πιέζει προκειμένου να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ όμως το αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν το 1-1.

Στο 58′ έπειτα από εξαιρετική κάθετη Βρεττού για τον Νοικοκυράκη που μπήκε περιοχή, έβγαλε παράλληλη στον Κωστανάσιο κι εκείνος από κοντά νίκησε τον Ξενόπουλο για το 2-1!

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ξανά ρυθμό και είχαν τα ηνία του ματς όμως στο 78′ η αριθμητική ισορροπία άλλαξε, αφού ο Πολυχρόνης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου πήρε χώρο στη συνέχεια προσπαθώντας να ισοφαρίσει ξανά όμως δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Γιούχτα.

Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς όπου αποβλήθηκε ο Σιδεράς.

Αναλυτικά:

Super League 2 – 2ος όμιλος – Play Out – 8η αγωνιστική

Τετάρτη 8 Μαΐου
Γιούχτας – Παναθηναϊκός Β 2-1
Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β 1-1

Παρασκευή 10 Μαΐου
16:00 Παναχαϊκή – Διαγόρας

Βαθμολογία

1. Διαγόρας* 27
2. Αιγάλεω 26
3. Παναχαϊκή* 24
————————————
4. Γιούχτας 20
5. Παναθηναϊκός Β 20
6. Ολυμπιακός Β 17
* Ματς λιγότερο.

Τετάρτη 15 Μαΐου
Ολυμπιακός Β – Γιούχτας
Διαγόρας – Αιγάλεω
Παναθηναϊκός Β – Παναχαϊκή

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ