Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για το Nemo μετά τη νίκη του

Petite Perle 300×250

Η Ελβετία με εκπρόσωπο το Nemo και το τραγούδι "The Code" αναδείχθηκε νικήτρια του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision, ο τελικός του οποίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/05) στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το Nemo, που αυτοπροσδιορίζεται ως non binary άτομο, κατάφερε να καταπλήξει τα πλήθη με την εμφάνισή του και να "σκλαβώσει" τις καρδιές των Eurofans, αλλά και των κριτικών επιτροπών, αφού έλαβε πλήθος ψήφων και από τα δύο μέρη.

«Το "The Code" αφορά το ταξίδι που ξεκίνησα με τη συνειδητοποίηση ότι δεν είμαι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα. Το να βρω τον εαυτό μου ήταν μια μακρά και συχνά δύσκολη διαδικασία για μένα. Αλλά τίποτα δεν με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα από την ελευθερία που κέρδισα συνειδητοποιώντας ότι είμαι non-binary» είχε δηλώσει το Nemo.

Η Μαρίνα Σάττι που εκπροσώπησε την Ελλάδα με το "Ζάρι", ενώ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν κατάφερε να μπει καν στην πρώτη δεκάδα και πήρε την 11η θέση. Την ίδια στιγμή, η Silia Kapsis με το "Liar" κατέκτησε την 15η θέση για την Κύπρο.

Παρόλα αυτά, η Μαρίνα Σάττι χάρηκε ιδιαίτερα με την νίκη του Nemo και δεν δίστασε να το εκφράσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι και το Nemo

Η Μαρίνα Σάττι και το Nemo SARAH LOUISE BENNETT_EBU

Άλλωστε, είχε γίνει εμφανές εδώ και μέρες, πως η Μαρίνα Σάττι και το Nemo είχαν έρθει πολύ κοντά αυτή την περίοδο που βρίσκονταν στο Μάλμε για τη Eurovision και είχαν γίνει φίλοι.

Στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου κάθονταν δίπλα δίπλα, ενώ σε πολλά στιγμιότυπα του διαγωνισμού εθεάθησαν να κάνουν παρέα. Ακόμα και στην πρόκρισή της στον Τελικό, κατά τον Β' Ημιτελικό, την στιγμή που οι συμμετοχές είχαν στηθεί για να χαιρετήσουν την κάμερα, η Σάττι βρισκόταν μαζί με τον Nemo, παρά με την ελληνική αποστολή.

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ