Έτοιμες οι οργανωμένες παραλίες της ΜΑΕΔΗΜ σε Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Μονοναύτη

Petite Perle 300×250

Έτοιμες να δεχτούν επισκέπτες είναι οι παραλίες που διαχειρίζεται η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου σε Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Μονονάυτη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες και ήδη οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τις καθαρές θάλασσες στις οργανωμένες παραλίες που διαχειρίζεται η εταιρία.
Τα συνεργεία της ΜΑΕΔΗΜ με το συντονισμό του Προέδρου Γρηγόρη Περυσινάκη και του Αντιπροέδρου Γιάννη Παντερή, ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό στις παραλίες, τη συντήρηση στα κοινόχρηστα ντουζ, στις καμπίνες αποδυτηρίων και των φωτιστικών σωμάτων, ενώ τοποθετήθηκαν καλαίσθητα καλαθάκια για τα απορρίμματα.
Ήδη έχουν τοποθετηθεί ξαπλώστρες σε Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Μονοναύτη ενώ τις επόμενες μέρες κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην παραλία του Παλαιοκάστρου. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος οι επισκέπτες σε Λυγαριά, Μονοναύτη και Παλαιόκαστρο θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης δωρεάν χώρων στάθμευσης που έχει διαμορφώσει η ΜΑΕΔΗΜ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.
Οι δράσεις από τη ΜΑΕΔΗΜ θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με στόχο οι επισκέπτες στις παραλίες του δήμου Μαλεβιζίου πέρα από τις καθαρές θάλασσες και παραλίες να απολαμβάνουν τις μέγιστες δυνατές υπηρεσίες.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ