Φρίκη: Εντοπίστηκαν τα πτώματα μητέρας και κόρης σε σπίτι-Άγνωστο πότε πέθαναν

Petite Perle 300×250

Η αστυνομία του Νότιγχαμσαϊρ επισκέφθηκε το ακίνητο στο Ράντφορντ μετά από ανησυχίες που εκφράστηκαν για την ευημερία των ενοίκων. Οι γείτονες εξέφρασαν την έκπληξή τους για την ανακάλυψη καθώς αποκάλυψαν ότι μια μητέρα και μια κόρη ζούσαν στη διεύθυνση. Επιπλέον είπαν ότι είχαν να τις δουν αρκετούς μήνες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει «Κληθήκαμε στις 11.04 π.μ. σήμερα, αφού εκφράστηκαν ανησυχίες για την ευημερία των ενοίκων ενός ακινήτου στην Hartley Road, Radford. Οι αστυνομικοί αργότερα μπήκαν στη διεύθυνση και βρήκαν τα πτώματα δύο γυναικών μέσα. Πιστεύεται ότι είχαν μείνει νεκροί για αρκετό καιρό»

Ο επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ Ρούμπι Μπάροου δήλωσε: «Αν και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για το κοινό, διατηρούμε ανοιχτό μυαλό για το τι συνέβη σε αυτή τη διεύθυνση και θα εργαστούμε σκληρά τις επόμενες ημέρες για να διαπιστώσουμε πώς και όταν αυτές οι δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους. Στο μεταξύ, οι σκέψεις μου – και κάθε άλλου αξιωματικού που εμπλέκεται σε αυτήν την έρευνα – είναι με αυτούς που έχουν πεθάνει, την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η γειτόνισσα Deborah Williams είπε ότι δεν είχε δει το ζευγάρι από τον Φεβρουάριο, αλλά δεν θεώρησε ότι ήταν ασυνήθιστο καθώς έλειπαν συχνά για μήνες κάθε φορά. Είπε: "Παρατήρησα ότι ένα βίντεο που τράβηξα από το πίσω μέρος του σπιτιού μου από τον Φεβρουάριο για να αναφέρω ότι έδωσαν φιλοδώρημα μύγας στο συμβούλιο έδειξε επίσης το σπίτι τους και μπορούσατε να δείτε τα παράθυρα ανοιχτά τότε. Οι φωτογραφίες μου δείχνουν ότι τα παράθυρα έκλεισαν τελευταία φορά γύρω στις 9 Φεβρουαρίου».

Η κυρία Ουίλιαμς πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί είχαν κοιτάξει τους κάδους που βρίσκονταν στο ακίνητο καθώς «δεν είχαν βγάλει έξω εδώ και καιρό». Είπε: "Η μαμά πάντα φαινόταν πολύ ήρεμη. Είναι κρίμα. Φαινόταν να ζούσαν μια απλή, κανονική ζωή, χωρίς να τραβούν περιττή προσοχή."

 

πηγή:eleftherostypos.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ