Σύλληψη 45χρονου στο Μαλεβίζι -Εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα για ανθρωποκτονία

Petite Perle 300×250

Στην σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα από την Αλβανία προχώρησαν οι αστυνομικοί το Σάββατο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.αστυνομικοί έκαναν τυχαίο έλεγχο και μέσα από αυτόν, αποκαλύφθηκε ότι ο 45χρονος ήταν  δράστης ανθρωποκτονίας στην Αλβανία που διέφευγε της σύλληψης εδώ και 10 χρόνια.

 

"Συνελήφθη, χθες (25.05.2024), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας (1) αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία διότι υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας το οποίο ήταν πλαστό, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση Κ.Ο.Κ..

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου".

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ