Καταζητούνταν από την Ιντερπόλ για φόνο και κατηγορείται για βιασμό 23χρονης ο 45χρονος που συνελήφθη στο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Καταζητούμενος από την   Interpol για φόνο που είχε διαπράξει στην Αλβανία το 2014 ήταν ο 45χρονος Αλβανός που συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο στο Μαλεβίζι ενώ φέρεται να είχε βιάσει και 17χρονη την Κρήτη.

Ο 45χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Μελβίζι  στην Λ.Α. Παπανδρέου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί του έκαναν σήμερα να σταματήσει ενώ οδηγούσε, χωρίς δίπλωμα, όχημα που άνηκε σε εταιρεία τουρισμού. Στον έλεγχο, ο άνδρας έδωσε ψευδή στοιχεία, δείχνοντας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πλαστή ταυτότητα, την οποία αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί. Μετά τη προσαγωγή του, ο 45χρονος δήλωσε τα πραγματικά του στοιχεία, την κατοικία του αλλά και το όχημα της εταιρείας.

Έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του και από αναζήτηση στην εφαρμογή SIS RECAST του POL, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης (υπ' αριθ. A-4218/6-2015 από 01/06/2015 Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Αλβανίας) για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία, για πράξεις που τέλεσε στις 25-11-2014 στην Αλβανία.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση και από αρχειακό έλεγχο στην εφαρμογή σύνθετη αναζήτηση σηματικών Αναφορών του POL, προέκυψαν σε βάρος του επιπλέον τα κάτωθι:

α) Την 26-05-2023 συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υ.Α. Αγίου Νικολάου, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου για κατοχή και διακίνηση 10 γραμμαρίων κοκαΐνης, οπότε και έγινε έρευνα στην οικία του στην Τουρλωτή Σητείας με αρνητικό αποτέλεσμα.

β) Την 22-10-2023 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την Υ.Α. Αγίου Νικολάου για βιασμό σε βάρος 23χρονης ημεδαπής όπως προέκυψε και ταυτοποιήθηκε εκ των υστέρων.

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ