Παγκρήτιος Διαγωνισμός Μαντινάδας στις Κορφές

Petite Perle 300×250
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών διοργανώνει Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας.
Η μαντινάδα θα πρέπει να περιέχει ΑΥΤΟΥΣΙΑ τη λέξη: « Λογισμός ».
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν μία (1) αδημοσίευτη μαντινάδα. Είναι αυτονόητο, ότι η μαντινάδα που θα σταλεί, θα πρέπει να είναι, γραμμένη στην κρητική ντοπιολαλιά, δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη, με αυτοτελές νόημα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΩΝ: Μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:
είτε με e–mail: μία (1) μαντινάδα, στο: [email protected], μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση και Τηλέφωνο). Επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας στο τηλέφωνο: 6946 672254
είτε μέσω μηνύματος μία (1) μαντινάδα, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση και Τηλέφωνο) στο τηλέφωνο: 6946 672254
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων είτε μέσω μηνύματος είτε μέσω e-mail έως 23:59 της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2024.
Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην κριτική επιτροπή για το αδιάβλητο του διαγωνισμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους στιχουργούς, που τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν, τη βραδιά της απονομής των βραβείων.
Στις τρεις (3) μαντινάδες, που θα συγκεντρώσουν την πιο υψηλή βαθμολογία, θα δοθούν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.
Η "Γιορτή Μαντινάδας" και η απονομή των βραβείων θα γίνει το Σάββατο 27 Ιουλίου στις Κορφές Μαλεβιζίου. Την κρητική βραδιά θα πλαισιώνει το συγκρότημα του Δημήτρη Βερεράκη.
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου και της Τοπικής Κοινότητας Κορφών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών
Στοιχεία Επικοινωνίας: Κινητό: 6946 672254
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ