Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί οδήγησαν σε δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί οπλών, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία στο Ρέθυμνο .

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες της 31.08.2024 σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου  κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ημεδαπού, ρίχθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας  πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (31.08.2024) έρευνα στο χώρο της εκδήλωσης κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8  κάλυκες πυροβόλων όπλων ενώ συνελήφθησαν ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο διοργανωτής της κοινωνικής ο οποίος αρνήθηκαν να κατονομάσουν ποιος προέβη στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ