Εορτάζει την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ο Άγιος Δημήτριος ο Μεγαλομάρτυρας και πολλές περιοχές του Μαλεβιζίου, τιμούν τον πολιούχο τους.
Στις Γωνιές έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για να τιμηθεί ο Πολιούχος του χωριού.
Σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο το πρόγραμμα της Ιερά Πανήγυρις της Ενορίας Γωνιών Μαλεβιζίου έχει ως εξής:
Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025
6.30 μ.μ. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απαμείας Κ. Παϊσίου και ευλόγηση άρτων.
Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025
7:30 π.μ. Ο Όρθρος και η Θεία λειτουργία Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κνωσσού κ. Μεθοδίου και η ευλόγηση των άρτων.
Μετά το πέρας του εσπερινού θα προσφερθεί κέρασμα στην αίθουσα της Ενορίας απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
Αντίστοιχες ιερές ακολουθίες θα γίνουν και στο Καβροχώρι όπου επίσης είναι μεγάλη γιορτή για την περιοχή αλλά και στη Ροδιά με τον Ιερό Ναό να βρίσκεται στον δρόμο προς το χωριό (πλησίον της ταβέρνας απέραντο γαλάζιο).


