Βορίζια: Δήλωση της ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία των ερευνών – Μία σύλληψη και μία προσαγωγή

Δέκα κατ’ οίκον έρευνες, ευρήματα σε δύο οικίες – Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή

Για τις εξελίξεις στην έρευνα μετά το ένοπλο περιστατικό στα Βορίζια, ενημέρωσε σήμερα, Κυριακή 2 Νοεμβρίου, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Όπως ανέφερε, από την πρώτη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί δέκα κατ’ οίκον έρευνες, ενώ σήμερα οι αστυνομικοί συνέχισαν τις επιχειρήσεις σε οικίες, ολοκληρώνοντας ήδη οκτώ νέες έρευνες.

«Έχει προκύψει μία σύλληψη σήμερα από την περιοχή και μία προσαγωγή. Εξετάζονται για το περιστατικό, καθώς η προανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη», δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Η κ. Δημογλίδου πρόσθεσε ότι εντοπίστηκαν ευρήματα σε δύο οικίες, τα οποία εξετάζονται, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, όχι μόνο στην περιοχή των Βοριζίων αλλά και σε κοντινά χωριά, ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ