Κλούβα τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει στα Πεζά

Όχημα τύπου “κλούβα” τυλίχθηκε σε φλόγες, στις 15:40 το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ κινούνταν στον κόμβο κοντά στην Ένωση Πεζών, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Μαΐου 2026, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, όταν ένα επαγγελματικό όχημα τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε κίνηση.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 15:40, τη στιγμή που το όχημα τύπου «κλούβα» κινούνταν στον οδικό κόμβο κοντά στην Ένωση Πεζών. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, εκδηλώθηκε φωτιά στο όχημα, η οποία επεκτάθηκε γρήγορα, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς.

Από την πυρκαγιά η κλούβα υπέστη σοβαρές και εκτεταμένες υλικές ζημιές. Το πιο σημαντικό και ευτυχές γεγονός μέσα στην ατυχία είναι ότι ο οδηγός αντέδρασε ψύχραιμα και εγκατέλειψε έγκαιρα το όχημα, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί και να μην κινδυνεύσει κανένας άνθρωπος.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε επί τόπου με δύο οχήματα και πέντε υπαλλήλους.

Η κλούβα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Το ευτύχημα είναι ότι δεν κινδύνευσε κάποιος άνθρωπος.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ