
Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή αφού έπεσε θύμα διάρρηξης στην παραλία.
Ο ίδιος έκανε το μπάνιο του, ωστόσο όταν επέστρεψε κατάλαβε πως είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο του. Ο ίδιος δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Ξινό βγήκε στον Σάκη Αρσενίου το μπάνιο που έκανε, χθες, με την παρέα του σε beach bar της Επανωμής στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ο τραγουδιστής απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα άγνωστοι έκαναν διάρρηξη στο αυτοκίνητό του.
Ο Σάκης Αρσενίου, μόλις έφθασε στο αμάξι και συνειδητοποίησε τη διάρρηξη, έβγαλε φωτογραφίες το σπασμένο τζάμι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου και φανερά εκνευρισμένος έγραψε:
«Το μπανάκι μας βγήκε ξινό. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι τύποι, που για κακή τους τύχη θα τους βρω»! έγραψε ο Σάκης κάτω από τη φωτογραφία παρακαλώντας μάλιστα όποιον ξέρει κάτι να τον ενημερώσει.



