Του Αντώνη Στρατάκη
Σε ολόκληρη την Ελλάδα διακινείται τις τελευταίες μέρες σενάριο που θέλει την επαναφορά του περιφερειακού πρωταθλήματος με την δημιουργία 10 ομίλων των 14 ομάδων.
Αυτό ειπώθηκε και από την ΕΠΣΗ στους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν άνοδο στην Γ εθνική μέσω των Πλέϊ-οφ στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ένωσης. Αν γίνει το περιφερειακό θα έχουμε αμιγώς Κρητικό όμιλο όπως συνέβαινε στο παρελθόν και αν το σενάριο επιβεβαιωθεί τότε ο Ζαρός, ο ΠΑΟΚ , ο Πόρος και ο Αλμυρός θα ανέβουν απευθείας στο περιφερειακό.
Αυτό επαναλαμβάνω είναι ένα σενάριο το οποίο όμως υπάρχουν πολλές ελπίδες να επιβεβαιωθεί αφού υπάρχουν πολλές πιέσεις από ολόκληρη τη χώρα στην ΕΠΟ αλλά και τους κυβερνητικούς βουλευτές να πιέσουν τον Γιώργο Βασιλειάδη για την επανασύσταση του περιφερειακού.
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google


