Τέλος η εργένικη ζωή για τον αρχηγό της Ροδιάς Γιώργο Σταματάκη (φώτο)

Στο κλαμπ των παντρεμένων μπαίνει και επίσημα από σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Ροδιάς Γιώργος Σταματάκης, μετά από ένα ειδύλλιο που κρατάει από τα παιδικά χρόνια με τη γοητευτική Ραφαέλα Καλογεράκη. Μάλιστα το νιόπαντρο ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας σύντομα θα έχει στην αγκαλιά του και το πρώτο παιδί τους.

Στο Δημαρχείο στο Γάζι το μυστήριο τέλεσε η Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Νίκη Ζερβού, παρουσία των στενών συγγενών με κουμπάρους το Γιώργο Παπαδάκη και τον Τίτο Παπαδάκη, ενώ θα ακολουθήσει και αργότερα ο θρησκευτικός γάμος.

Η Φωνή Μαλεβιζίου και ο εκδότης Σταύρος Στρατάκης εύχεται στο Γιώργο και τη Ραφαέλα κάθε ευτυχία και στους γονείς του ταιριαστού ζευγαριού να τους καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

Το νιόπαντρο ζευγάρι με τους γονείς τους
Αναμνηστική φωτογραφία έξω από το Δημαρχείο
Το ζευγάρι με τους κουμπάρους Τίτο Παπαδάκη και Γιώργο Παπαδάκη
ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ