Ξαναχτύπησε… η «χρυσή» Κρουσανιώτισσα Τόνια Καλλιγιαννάκη

Ο «χρυσό» κορίτσι του Κρουσώνα ξαναχτύπησε … Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Ζίου Ζίτσου Τόνια Καλλιγιαννάκη ανέβηκε για μία ακόμη φορά στο ποιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Acropolis International Open που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ στις 7-8 Δεκεμβρίου. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 63 σύλλογοι με 1360 συμμετοχές.

Την Κυριακή στο newasa system u18 -63kg η Τόνια κατέκτησε την 1η θέση, ενώ την προηγούμενη ημέρα στο fighting system u18 -63kg ήρθε δεύτερη και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Η σχολή της «Φιλονικος » με προπονητή τον Αλέξανδρο Ζαιμακη κατέκτησε την 6η στην κατάταξη μεταλλίων .

Ο επόμενος στόχος για την μαλεβιζιώτισσα πρωταθλήτρια, μέλος της εθνικής μας ομάδας για τέταρτη χρονιά, είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα το Φεβρουάριο του 2025.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ