Έλαμψε η πλατεία

Petite Perle 300×250

Άναψαν το δέντρο τους στο Τσαλικάκι

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται πλέον και το Τσαλικάκι μετά τη φωταγώγηση του δέντρου, που έγινε στην πλατεία την περασμένη Δευτέρα. 

Είναι δεύτερη φορά που φέτος φωταγωγείται η πλατεία και αυτό οφείλεται στα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία, που όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους αποκλείεται να μην το φέρουν εις πέρας!

Οι κάτοικοι του Τσαλικακίου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία γύρω στις 6.00 μ.μ όπου οι μικροί πρωταγωνιστές περίμεναν με αγωνία να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσει και το παιχνίδι.

Την αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και όταν ήρθε η ώρα να ανάψει το δέντρο ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Ο κ. Μαμουλάκης ευχήθηκε τα χρόνια πολλά σε όλους ενώ ενημέρωσε και για τα έργα που σύντομα θα ξεκινήσουν στην περιοχή , που είναι η ανάπλαση της πλατείας. Μάλιστα ευχήθηκε το χρόνου με την ολοκλήρωση του έργου να είναι αυτός που θα κόψει την κορδέλα. 
Νωρίτερα το λόγο είχαν πάρει η Άννα Φραντζεσκάκη ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία που αναφέρθηκε στην προσφορά του συλλόγου και τη δυναμική του. 
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε η πρόεδρος του συλλόγου Ευγενία Μαζαράκη, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει η φωταγώγηση του δέντρου για να έχει και αυτή η περιοχή την δική της εορταστική ατμόσφαιρα.

«Είμαι συγκινημένη και ευχαριστώ όλους γα το αποτέλεσμα».
Ευχαρίστησε το Δήμαρχο, την κυρία Φραντζεσκάκη, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γιάννη Κοτσυφό, τους αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας Άρη Σαλούστρο και Δημήτρη Τζεδάκη αντίστοιχα, τους ηλεκτρολόγους και τους δεκάδες χορηγούς της περιοχής που στέκονται δίπλα στο έργο του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο υποψήφιος Δήμαρχος 
Μενέλαος Μποκέας συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ