Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν βιωματικά εργαστήρια για νέους επιχειρηματίες στο Δημοσκόπιο του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δημοσκοπίου του Δήμου Ηρακλείου, δύο εκπαιδευτικά προγράμματα εργαστηριακής μορφής, με δωρεάν συμμετοχή για τους καταρτιζόμενους, τα οποία υλοποιήθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων – ΕΕΔΕ (www.eede.gr).

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε θέμα: «Εργαστήριο, Πρακτικές Συμβουλές για να ανοίξετε την δική σας Επιχείρηση» διάρκειας 24 διδακτικών ωρών, υλοποιήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου κατά το διάστημα 04/12/18 έως 20/12/18.

Απευθυνόταν σε νέους επιχειρηματίες που ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση αλλά και σε υφιστάμενους επιχειρηματίες που ξεκινούν μια νέα δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εκπρόσωποι της επιχειρηματικής-επιστημονικής κοινότητας συνομίλησαν ως επισκέπτες ομιλητές, με τους καταρτιζόμενους και τους μετέφεραν εμπειρίες, βιώματα και συμβουλές ενώ έδωσαν απαντήσεις σε καθημερινά θέματα και ερωτήματα τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες

Το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε θέμα: «Εργαστήριο, Υλοποίησης της Mεθοδολογίας του Επιχειρηματικού Καμβά (Business Model Canvas) διάρκειας 32 διδακτικών ωρών, υλοποιήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου κατά το διάστημα 05/12/18 έως 21/12/18.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν δωρεάν καταρτιζόμενοι που είτε θέλουν να ιδρύσουν επιχείρηση ή διαθέτουν ήδη επιχείρηση και επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Έτσι στο πλαίσιο του προγράμματος εκπρόσωποι της επιχειρηματικής-επιστημονικής κοινότητας συνομίλησαν ως επισκέπτες ομιλητές με τους καταρτιζόμενους και τους μετέφεραν εμπειρίες, βιώματα και συμβουλές.

Σε όλη την διάρκεια των 2 εργαστηρίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους καταρτιζόμενους ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης και ο Διευθυντής Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου Κώστας Μοχιανάκης. Στο τέλος των προγραμμάτων χορηγήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους καταρτιζόμενους ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα εργαστήρια.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ