Περίπου 5.000 κυβικά νερό την ημέρα θα προστεθούν σύντομα στο δίκτυο της ΔΕΥΑΗ

Petite Perle 300×250

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επιχείρησης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΥΑΗ παρευρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το 2019 θα είναι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά στο θέμα της ύδρευσης. Ευελπιστούμε ότι το φράγμα Αποσελέμη θα είναι φέτος ξανά σε θέση να μας παρέχει αυξημένες ποσότητες νερού, ωστόσο εμείς προχωράμε τον σχεδιασμό μας ώστε το Ηράκλειο να απεξαρτηθεί από αυτό.

Μαζί με το τεράστιο έργο της αντικατάστασης του υδρευτικού δικτύου το οποίο είναι σε εξέλιξη, την αντικατάσταση των χαλασμένων υδρομέτρων που προχωρά και την διάνοιξη νέων γεωτρήσεων, δυο εκ των οποίων είναι ήδη έτοιμες, τους επόμενους μήνες θα είμαστε σε θέση να παίρνουμε  2.000 κυβικά νερό την ημέρα επιπλέον, με την διαδικασίας της απογύψωσης (αντίστροφη όσμωση) η οποία θα ξεκινήσει σύντομα εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους εργαζόμενους της Επιχείρησης, οι οποίοι εργάζονται σκληρά για πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά σε όλους».

Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, Γιώργος Βουρεξάκης και Νεκτάριος Ανδρεαδάκης αντίστοιχα, ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Ρασούλης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και πολλοί από τους εργαζομένους της Επιχείρησης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ