Παρά τα εμπόδια η Μαριώ και ο Μανούσος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου(φωτoγραφίες +video)

Petite Perle 300×250

Τίμησαν τον Κρητικό γάμο που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών "Μαλβαζία"

Αυτός  ο έρωτας είχε πολλά εμπόδια.

Τη βεντέτα μεταξύ των  οικογενειών και την άρνηση του Δημάρχου να τους παντρέψει για να μη χάσει ψήφους.

Όμως ο έρωτας τέτοια εμπόδια δεν κοιτά, ήταν και η νύφη σε ενδιαφέρουσα, δόθηκε και καλή προίκα  600 ελιές και 200 ευρώ και έγινε σασμός και γάμος.

Δυο μέτρα η νύφη και νταρντάνα έπεσε στα δίκτυα του έρωτα του Μανούσου, που μπορεί να του έλειπε το ύψος αλλά όχι και η αντρειά.

Δεν το χώνεψε βέβαια η πεθερά της νύφης που ξίνιζε και μετά το μυστήριο αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, για το ζεύγος που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ήταν και καλοσυνάτος ο πατέρας της νύφης ο Δομήνικος Ταβερναράκης και σκηνοθέτησε όλο το σκηνικό του γάμου.

Στο Τσαλικάκι όπου έγινε ο γάμος τους στήθηκε μεγάλο γλέντι. Πλήθος κόσμου και επίσημη  παρευρέθηκαν στο γάμο τους .

Άλλωστε τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Μαλεβιζίου «Μαλβαζία» υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου , όπου τα τελευταία χρόνια αναβιώνει το έθιμο του κρητικού γάμου.

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι διασκέδασαν υπό την μουσική του σπουδαίου Ψαραντώνη, της κόρης του Νίκης, και του Νεκτάριου Κοντογιάννη.

Ο Ψαραντώνης με τη λύρα του και την ιδιαίτερη χροιά του μάγεψε για ακόμα μία φορά τον κόσμο, ενώ η κόρη του Νίκη, αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Τη μουσική συνόδευσε στο χορό το κρητικό συγκρότημα του Νίκου Περυσινάκη. Οι χορευτές μετέδιδαν στο κοινό τη ζωντάνια και το κέφι τους, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα πραγματικού γλεντιού!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ