Το γλέντησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ροδιάς στον αποκριάτικο χορό του

Petite Perle 300×250

Όλα τα είχε ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ροδιάς, το βράδυ του Σαββάτου, στην ταβέρνα «Χαρίλαος».

Κέφι, ζωντάνια, βραβεύσεις και προεκλογικό άρωμα καθώς παρόντες ήταν οι υποψήφιοι της Ροδιάς και όχι μόνο.

Ο σύλλογος παράλληλα τίμησε και τους μαθητές του δημοτικού που αρίστευσαν . Ένα βραβείο στη μνήμη του αείμνηστου διευθυντή του σχολείου, που προσφέρει η οικογένεια Πανταλάκη. Φέτος τις βραβεύσεις έκανε η κόρη του Στέλλα Πανταλάκη σε κλίμα συγκίνησης.

Οι μαθητές που αρίστευσαν είναι οι Γρηγόρης Παπαδάκης και Μανώλης Κωστάκης

Σε κλίμα ευφορίας όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν ενώ άρτιος οικοδεσπότης ήταν για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αλεξανδράκης.

Όπως σε κάθε χορό έτσι και σε αυτόν υπήρχε λαχειοφόρος αγορά.

Τη διαδικασία είχε αναλάβει ο υπεύθυνος πωλήσεων του καταστήματος «Τζωράκη» Νίκος Λεβεντάκης που απέδειξε ότι οι πωλήσεις είναι και το δυνατό του σημείο.

Τυχεροί ήταν, ο υποψήφιος δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, Ειρήνη Αστρινάκη, και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σπύρο Καλλέργη, Πανωγιώτης Σαββόγλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μενέλαος Μποκέας και Σπύρος Καλλέργης, όπως επίσης και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Στρατάκης.

Οι  αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος, Μανώλης Παπαδομανωλάκης και Γιώργος Βαλτζάκης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Ντουλάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και εκ νέου υποψήφιος με τον κ. Μποκέα Μανώλης Γενναράκης,όπως επίσης και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Στρατάκης.

 Οι υποψήφιες με την παράταξη του κ. Μαμουλάκη, Σοφία Πιταρίδη και Ειρήνη Αστρινάκη, οι υποψήφιοι του Μενέλαου Μποκέα Βαγγέλης Παρασύρης και Κωστούλα Στρατάκη, Γιώργος Ρεράκης, οι υποψήφιοι του Σπύρου Καλλέργη, Αντώνης Ροδίτης, Παναγιώτης Σαββόγλου , Μιχάλης Ξυλούρης, Μιχάλης Μαρκογιαννάκης και Πολυχρόνης Βαρσαμάς, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος και σχολική Σύμβουλος Ελένη Μαράκη κ. α.

Προεπισκόπηση(ανοίγει σε μία νέα καρτέλα)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ