Λουκούλλειο το σαρακοστιανό τραπέζι στα Καλέσσα (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Πολύ πλούσιο και διαφορετικό ήταν το σαρακοστιανό τραπέζι που πρόσφερε στους καλεσμένους του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλεσσών.

Μπορεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη τα Κούλουμα να γιορτάζονται με την παραδοσιακή φασολάδα, χαλβά, λουμπούνια και λαγάνα, τα Καλέσσα όμως έκαναν τη διαφορά!

Μυδοπίλαφο, χταπόδι στιφάδο, γαρίδες βραστές, καλαμάρια και πολλά άλλα εδέσματα προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Γι' αυτό βέβαια φρόντισε ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης, ο επιχειρηματίας κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο οποίος έχει καταγωγή από το χωριό.

Δυναμική παρουσία είχε ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, ο οποίος έδωσε το «παρών» και συνομίλησε με αρκετό κόσμο, που λόγω της ημέρας βρέθηκε στην πλατεία των Κάτω Καλεσσών.

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλεσσών Αντώνης Βασιλάκης και οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάμπρος Βαμβακάς, Νίκος Ξυλούρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Λιαδάκης και Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Στην προσφώνηση της, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαρία Βιστάκη, ευχαρίστησε όλους του χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που έγινε για πρώτη φορά στα Καλέσσα και έθεσε ως στόχο να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο για την άψογη οργάνωση και το προσεγμένο σέρβις αλλά και στον dj Ηρακλή Κωστάκη, που είχε τη μουσική επιμέλεια της ημέρας και διασκέδασε τον κόσμο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ