Βούλιαξε από κόσμο η Δαμάστα την Καθαρά Δευτέρα (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία αλλά και μαζική προσέλευση κόσμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας γιόρτασε τα φετινά Κούλουμα. Η μέρα ξεκίνησε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου όπου έγινε παρουσίαση κατασκευής του χαρταετού και συγχρόνως του πετάγματος του.

Στη συνέχεια στο πάρκο της Δαμάστας ο Πολιτιστικός Σύλλογος πρόσφερε τα βασικά νηστίσιμα αλλά και τραπεζοκαθίσματα, ενώ  οι επισκέπτες κρατούσαν τα δικά τους εδέσματα.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν οι καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής Μανώλης Πλαίτης(λύρα), Κώστας Σκουτέλης(λαούτο), Γιώργος Μαυράκης(μαντολίνο), και Σπύρος Μαυράκης(λαούτο).

Ο καλός καιρός βοήθησε και εκτός των Δαμαστιανών πολύς ήταν ο κόσμος από όλο το Μαλεβίζι που έδωσε το παρών στο μαρτυρικό χωριό και σίγουρα έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Σαρρής ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και τους υποψήφιους περιφερειακού και δημοτικούς συμβούλους.

Ιδιαίτερη αναφορά λόγω εντοπιότητας έκανε στον υποψήφιο δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, ενώ πρώτος αυτός ήταν που έσυρε το χορό και έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει το γλέντι.

Μεταξύ των παρόντων ήταν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάμπρος Βαμβακάς, Γιώργος Μαρής, ο πρώην δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, Τάσος Λιαδάκης.

Ξεχωριστή παρουσία έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με πολλούς συνεργάτες του και αποδείχτηκε άριστος οικοδεσπότης στο χωριό της γυναίκας του όπου χαίρει της εκτίμησης και της αποδοχής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ