«Χρυσά» τα πιάτα των Καλεσών

Petite Perle 300×250

Πανηγύρι έστησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλέσων και όχι άδικα στο 7ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας αφού με τις έξι συμμετοχές του και τα επτά πιάτα του, πήρε 4 χρυσές διακρίσεις και τρεις αργυρές.

Τα χρυσά πιάτα που βραβεύτηκαν είναι: του Βασίλη Βαθιανάκη με  το  χοιρινό με γιαχνερά, ο τσιγαριαστός λαγός με το Βαγγέλη Στειακάκη, σουπιές με μάραθο με την Πόπη Μαστοράκη, και ο Θανάσης  Ρουκουνάκης με αρνί καρέ με κρούστα κρητικών μυρωδικών κολοκυθάκια και πουρέ αγκινάρας με σάλτσα δεντρολίβανο.

Οι αργυρές διακρίσεις είναι τρεις . Δυο διακρίσεις πήρε η Δέσποινα Κελεσή με το χοιρινό πρασοσέλινο αυγολέμονο, και το  σιμιγδαλένιο χαλβά της. Η άλλη αργυρή διάκριση είναι του Χάρη Βαθιανάκη ( γιος του Βαγγέλη) για το πιάτο του με τις σκιουφιχτές μακαρούνες.

Όταν ήρθε η ώρα των απονομών δε σταμάτησαν τα χειροκροτήματα. Ο πολιτιστικός σύλλογος Καλεσών είχε πάρει και πέρσι χρυσές διακρίσεις.

Φέτος εκτός από τις διακρίσεις,ως ο σύλλογος με τις περισσότερες συμμετοχές από το Μαλεβίζι, πήρε και την υποτροφία που δίνει ο κ. Καλαθάκης στη μνήμη του μαθητή του Στυλιανού Καλιγιαννάκη Θαλασσινού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ