Εφτά συλλήψεις για πλαστογραφία στο "Νίκος Καζαντζάκης"

Petite Perle 300×250

Πλούσιο το αστυνομικό ρεπορτάζ! Οι Αστυνομικς Αρχές προχώρησαν σε 7 συλλήψεις για πλαστογραφία στον Αερολιμένα Ηρακλείου.

Συννελήφθησαν μία 26χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό, και πλαστογραφία, πέντε (5) αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και ένας 29χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης".

Η 26χρονη επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Βέλγιο

Συνελήφθη, χθες (07.04.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 26χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ανωτέρω αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων  πρόεκυψε ότι η 26χρονη προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στον 29χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα και συνελήφθη.

Επίσης πέντε άτομα επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο

Συνελήφθησαν, χθες (07.04.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης»  5 αλλοδαποί ηλικίας από 31 έως 42 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα  αρχών Τσεχίας και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την τη Γαλλία την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ