Ο Χρήστος Στρατάκης συνεχίζει τις περιοδείες του με επισκέψεις σε νευραλγικές δημόσιες υπηρεσίες του Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη εκείνη που εισήγαγε εδώ και χρόνια τη χρήση νέων τεχνολογιών στο δημόσιο τομέα, μέσω των ΚΕΠ, της Δι@υγειας, του e-government κ.ά."

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες του σε δημόσιες υπηρεσίες στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Στρατάκης.

Σήμερα, Παρασκευή το πρωί, περιόδευσε σε ΟΑΕΕ, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, ΟΑΣΝΗ, ΙΚΑ-ΕΦΚΑ (Εσταυρωμένος), Δ/νση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικου Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και στον ΟΓΑ, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υπαλλήλους αλλά και εξυπηρετούμενους πολίτες των εν λόγω υπηρεσιών.

Όπως διαπίστωσε ο κ.Στρατάκης κατά την επίσκεψή του στους ασφαλιστικούς φορείς, υπάρχουν σε εκκρεμότητα χιλιάδες αιτήσεις συνταξιοδότησης, που θέτουν σε καθεστώς ομηρίας τους ασφαλισμένους. Είναι γεγονός ότι η λειτουργία των νευραλγικών αυτών κρατικών υπηρεσιών βασίζεται μέχρι σήμερα στο φιλότιμο και την εργατικότητα των υπαλλήλων τους.

"Ως Κίνημα Αλλαγής προτάσσουμε τη χρήση εργαλείων για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση της χώρας, ώστε να απαλειφθεί η γραφειοκρατία και να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών. Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη εκείνη που εισήγαγε εδώ και χρόνια τη χρήση νέων τεχνολογιών στο δημόσιο τομέα, μέσω των ΚΕΠ, της Δι@υγειας, του e-government κ.ά. Οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να ενταθούν τα επόμενα χρόνια, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και την εξυπηρέτηση των πολιτών, ώστε να αποκατασταθεί η σχέση αξιοπιστίας κράτους-πολιτών", τόνισε ο κ.Στρατάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ