Άλλαξαν όψη οι παιδικές χαρές σε Τύλισο-Ροδιά

Τελευταία Ενημέρωση:

Νέες καλαίσθητες και κυρίως ασφαλείς  είναι πλέον οι παιδικές χαρές σε Τύλισο και Ροδιά, και μπορούν να τις χαρούν όλα τα παιδιά.

Με τις παρεμβάσεις που έγιναν μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»  τοποθετήθηκαν  νέα δάπεδα ασφαλείας, καθώς και νέος εξοπλισμός, μελετημένος κατάλληλα στο να συμβάλλει στη νοητική, κινητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, έτσι ώστε η παιδική χαρά να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία και αξία ως χώρος αγωγής για κάθε παιδί.

Η νέα παιδική χαρά στην Τύλισο

Το πακέτο των παρεμβάσεων αφορά και στις εργασίες,  στις παιδικές χαρές,   στο Πολύδροσο, στην Αμμουδάρα, στο Τσαλικάκι, στην Αγία Πελαγία, και τον Κρουσώνα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη νέα παιδική χαρά στη Ροδιά

Συνολικά το ύψος της παρέμβασης είναι 247.974,80 ευρώ. Οι 203.000 ευρώ προέρχονται από το “Φιλόδημος” και 44.974,80 ευρώ από ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου. 

Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, αποσκοπεί στο δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων παιχνιδιού και αναψυχής για τους μικρούς επισκέπτες, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...