Μάγεψε ο Γρηγόρης Σαμόλης στο Heaven

Petite Perle 300×250

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Γνωστοί, φίλοι και συγγενείς έδωσαν το "παρών" χθες το βράδυ στο Heaven Beach Bar στην Αμμουδάρα για να ακούσουν και να ταξιδέψουν με τη μελωδική φωνή του Γρηγόρη Σαμόλη και του Δημοσθένη Τσακαλάκη.

Ο Γρηγόρης Σαμόλης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει το δικό του κοινό, αφού από την ηλικία των 5 άρχισε να "γρατζουνά" τη λύρα και να μαγεύεται από τη μελωδία της.

Στην Α' Γυμνασίου έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραδοσιακής Μουσικής στην Αθήνα, όπου κατέκτησε το πρώτο βραβείο και από τότε άρχισε να παίζει σε γλέντια δίπλα σε πολύ καταξιωμένους λυράρηδες.

Στην περίπτωση του Γρηγόρη Σαμόλη εύκολα μπορεί κάποιος να πει ότι το ταλέντο είναι έμφυτο και το μεράκι πηγάζει μέσα από τον καλλιτέχνη. Το χάρισμά του ωστόσο ξεδιπλώθηκε μέσα από το περιβάλλον του και αναπτύχθηκε μέσα από την εκπαίδευση και την επιμονή!

Ο Γρηγόρης Σαμόλης, ένας σεμνός και πρόσχαρος καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής δεν έπαψε στιγμή να χαιρετά και να καλωσορίζει από το μικρόφωνο τους φίλους που επισκέφτηκαν το Heaven.

Με καταγωγή από τον Αίμονα Μυλοποτάμου, ένα μουσικό χωριό, όπως αναφέρει ο ίδιος μάγεψε χθες το βράδυ τους θαμώνες, ειδικά όταν είπε το αγαπημένο τραγούδι του κοινού το "Σπήλιο", με το γλέντι να ανάβει για τα καλά και τις παρέες να τραγουδούν μαζί με τον μουσικό.

Δίπλα του η οικογένειά του, όπου με καμάρι και περηφάνια παρακολουθούσε την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του παιδιού τους, ενώ ταυτόχρονα θαύμαζαν την εξέλιξη του λυράρη.

To παρών στο Heaven μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών κ. Μανόλης Κουγιουμουτζής με τον ιδιοκτήτη του γερμανικού site europolitis κ. Βασίλη Βούλγαρη και τον δάσκαλο κ. Ζαχαρία Κουγιουμουζτή.

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών κ. Μανόλης Κουγιουμουτζής με τον κ. Βασίλη Βούλγαρη και τον δάσκαλο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου κ. Ζαχαρία Κουγιομουτζή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι άψογη ήταν η εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη του Heaven κ. Νεκτάριου Μαρή και του προσωπικού, με τον κόσμο να απολαμβάνει τους εκλεκτούς μεζέδες και τις σπεσιαλιτέ του beach bar.

Ο ιδιοκτήτης του Heaven Beach Bar κ. Νεκτάριος Μαρής με τη σύζυγό του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ