Βραδιά μαντολίνου στον Κρουσώνα με πολλαπλά μηνύματα (φωτό+βίντεο)

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Του Μιχάλη Πυργιανάκη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθές η γιορτή μαντολίνου στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζιου που έστειλε πολλαπλά μηνύματα σχετικά με τη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων στους δρόμους της Κρήτης. Ήταν μία πολύ καλή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι το αλκοόλ δεν συνδυάζεται με την οδήγηση.

Η γιορτή έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείο του χωριού και ήταν μια πολύ καλή συνέχεια των φετινών εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε και η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων στις πανελλήνιες του σχολείου του Κρουσώνα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη γιορτή συμμετείχαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες οργανοπαίκτες από το Κρουσώνα, οι οποίοι ξεκίνησαν από την πλατεία της Αγίας Τριάδας και διασχίζοντας την κεντρική αγορά λέγοντας μαντινάδες, κατέληξαν στο 1ο δημοτικό σχολείο.


Το παρόν έδωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Χαράλαμπο Κουτσογιάνννη και Γιάννη Βάμβουκα. Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Φώτης Τρυπιδάκης καλωσόρισε και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Μενέλαο Μποκέα, ενώ έδωσε δημόσια τα συγχαρητήριά του στον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Σύλλογο Γονέων για τις δράσεις που κάνει.

Οι επιτυχόντες που βραβεύτηκαν:

Βερεράκης Ζαχαρίας: Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών στο Ηράκλειο
Θεοχαράκης Ιωάννης: Ηλεκτρολόγων μηχανικών στο Ηράκλειο
Κούτσι Ορκίντα: Οικονομικής Επιστήμης Αθήνα
Μακριδάκη Σοφία: Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Χανιά
Πρικάκη Μαρία: Φιλοσοφική Ρέθυμνο
Πρινιανάκης Αντώνης: Λογιστικής και Χρηματοοικονομικης Ηράκλειο (Απουσίαζε και το παρέλαβε η μητέρα του)
Σαριδάκης Σταύρος: Μηχανικών πληροφορικής Ηράκλειο
Σμαραγδάκη Νίκη: Πληροφορικής με εφαρμογές στη βιοϊατρική
Σουλτάνου Ανδριαννή: Πολιτικών Μηχανικών Αθήνα
Φασουλάκη Ιωάννα: Μηχανικών Πληροφορικής Ηράκλειο
Δρακογιαννάκης Χαράλαμπος: Διοίκηση Επιχειρήσεων Ηγουμενίτσα (Απουσίαζε)
Τζαγκαράκη Ελένη: Μηχανικών Πληροφορικής Ηράκλειο (Απουσίαζε και το παρέλαβε η μητέρα της)

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...