Δίπλα στα «χρυσά» ελληνικά κουπιά ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τελευταία Ενημέρωση:

Δίπλα στα ελληνικά κουπιά, πριν αλλά και μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον αγώνα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την τετράκωπο με πηδαλιούχο στο Rowing Beach Sprint και εν συνεχεία να συγχαρεί τους Έλληνες αθλητές που συγκροτούσαν την ομάδα.

Ο κ. Αυγενάκης, είχε επίσης την ευκαιρία να βρεθεί στον ειδικό χώρο (τέντα) σίτισης των αθλητών, αλλά και να επισκεφθεί εγκαταστάσεις, που φιλοξενούν αγωνίσματα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Μια διοργάνωση, η οποία από την τελετή έναρξης κιόλας, φαίνεται να κερδίζει το «στοίχημα» που είχε θέσει η αθλητική ηγεσία, μαζί με την οργανωτική επιτροπή, για άψογη διοργάνωση, για μοναδική φιλοξενία και περαιτέρω προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

«Βρέθηκα σήμερα δίπλα στην ομάδα μας που κατάφερε να πάρει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και έκανε να νιώσουν υπερήφανοι οι Ελληνες, οι θεατές που βρέθηκαν στην εγκατάσταση αλλά και όσοι παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου την πολύ καλή οργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. Θέλω να συγχαρώ την Οργανωτική Επιτροπή, τους θεατές, τους εργαζόμενους, τους εθελοντές μας, και τους αθλητές των 26 χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Βεβαίως πρέπει να συγχαρώ ξεχωριστά τους Ελληνες αθλητές, τους προπονητές τους και όλα τα στελέχη της Ομοσπονδίας της Κωπηλασίας που κατάφεραν να μας κάνουν περήφανους. Είμαι σίγουρος πως θα  έρθουν και άλλες διακρίσεις. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους. Εδώ στην Πάτρα επιτυγχάνονται η συναδέλφωση των λαών, η αρμονία, ο έντονος ανταγωνισμός, με κοινό στόχο την νίκη. Πάλι μπράβο σε όλους», δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...