Πνιγμός σε παιδικό σταθμό: Μήνυση από την οικογένεια του παιδιού

Petite Perle 300×250

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον πνιγμό τρίχρονο αγοριού σε παιδικό σταθμό με τον πατέρα του να ξεκαθαρίζει πως το παιδί του δεν είχε άλλο πρόβλημα υγείας.

Το αγοράκι το οποίο είχαν γράψει πρόσφατα στον παιδικό σταθμό οι γονείς του, φαίνεται να κατάπιε αρακά, ο οποίος κόλλησε στον λαιμό του. Μετά τις άμεσες προσπάθειες των εργαζομένων στον βρεφονηπιακό σταθμό, το μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι το μικρό παιδί έπρεπε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι γιατροί για περίπου μία εβδομάδα έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή. Φαίνεται όμως ότι έμεινε αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται καλά κι αυτό στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Ωστόσο, μηνυτήρια αναφορά κατά του παιδικού σταθμού στον οποίο φοιτούσε ο τρίχρονος γιος τους, ο οποίος πέθανε την Δευτέρα (14/10/2019) στο νοσοκομείο Παίδων, κατέθεσαν σήμερα οι γονείς του, ενώ διατάχθηκε από αρμόδιο εισαγγελέα η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, από το πόρισμα της οποίας θα αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως έγιναν γνωστές από σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, το αγόρι πέθανε από πνιγμό. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση των αστυνομικών, συναδέλφων του πατέρα του άτυχου παιδιού, το αγόρι πνίγηκε κατά τη διάρκεια γεύματος σε παιδικό σταθμό.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ