Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδιάς

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδιάς ενημερώνει τα μέλη του ότι προκηρύσσει εκλογές την Κυριακή 17 Νοεεμβρίου στην πλατεία του χωριού. Παράλληλα το Δ.Σ. θα προβεί σε απολογισμό της θητείας του και εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Προκήρυξη Εκλογών
Ο Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός Σύλλογος Ροδιάς καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, στις 11:00 η ώρα το πρωί, με τα παρακάτω θέματα:
1. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
3. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου στην πλατεία του χωριού. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 11:00 η ώρα το πρωί.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δαμιανάκη Σταύρο στο 6980-666238, έως την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στις 12.00 η ώρα το μεσημέρι. (βάση αρ. 12 του Καταστατικού: όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την εξελεγκτική επιτροπή, το δηλώνουν εγγράφως προς το Δ.Σ. 3(τρεις) ημέρες πριν από την ημέρα των αρχαιρεσιών.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν υποψηφιότητες και κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών αλλά και πριν της εργασίες της.Υποψήφιος που επιθυμεί να αποσύρει την υποψηφιότητά του πρέπει να δηλώσει εγγράφως στην Γ.Σ. ή την Εφορευτική επιτροπή πριν αρχίσει η ψηφοφορία)

Το Δ.Σ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ