Ισοπαλία στα Μάλια ΠΑΝΟΜ-ΠΑΟΚ 1-1 (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν οι δυο ομάδες στα Μάλια με το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο καθώς το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλό πρώτο ημίχρονο και αν δεν δεχόταν την ισοφάριση ακριβώς στο 45' ίσως να είχε πάρει και τους τρείς βαθμούς.

Ο ΠΑΝΟΜ από την άλλη ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να κάνε πολλά, εκτός από ένα δύο κλασικές ευκαιρίες.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανώλη Χρονάκη, που ήταν οπαδός του ΠΑΝΟΜ.

Στο 4' πρώτο σουτ για τον ΠΑΟΚ από τον Κοζορώνη έξω από την περιοχή, άουτ.

Στο 20' από γρήγορη αντεπίθεση και συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ ο Μωραΐτης βρέθηκε στην περιοχή μόνος του και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 45' ο Τζανάκης έπαιξε κάθετα των Λυδάκη αυτός από πλάγια έκοψε τη μπάλα δίνοντας έτοιμο γκολ  στον Κλινάκη που σε κενό τέρμα με πλασέ έκανε το 1-1.   

Στο 52' δυνατό διαγώνιο σουτ του Μυλωνά, καταπληκτική απόκρουση από τον Κασμερίδη.

Στο 55' ωραία ατομική ενέργεια του Παπαδιού από τον άξονα, ζύγισε το πόδι του και σούταρε λίγο άουτ.

Στο 77' από λάθος στην άμυνα του ΠΑΝΟΜ ο Ανωγειανάκης σούταρε ελάχιστα άουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 81' ο Μυλωνάς πρόλαβε στην έξοδο τον Κασμερίδη, προσπάθησε να τον πλασάρει από πάνω του με την μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του έμπειρου τερματοφύλακα, στην επαναφορά έκανε κεφαλιά αλλά και πάλι ο Καμσερίδης απομάκρυνε με το ένα χέρι πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Συνθέσεις:

  ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μπιτζανάκης, Μηλάκης ,Μαυρίδης, Μυλωνάς, Κεφαλούκος, Λυδάκης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Τζανάκης, Κλινάκης

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Απλαδάς, Χατζησεβαστός, Ξημεράκης, Βασιλείου, Σκούφος (68' Γεωργόπουλος), Παπαδιός, Ανωγειανάκης (86' Πρικάκης), Μωραίτης, Καλομοίρης (86' Ξηρός), Κοζορώνης (60' Α. Στρατήγης)



Παρασκήνιο - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ