Λαμπρός εορτασμός του πολιούχου Αγίου Νικολάου στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος Άγιος Νικόλαος στο Γάζι παρουσία πλήθους πιστών. Το "παρών" έδωσαν ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Καλλέργης, ο τέως Δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης, η Αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Λιαδάκης, Γιάννης Μαρής και ο Αντιπρόεδρος της Μ.Α.Ε.Δ.Η.Μ. Γιάννης Βάμβουκας.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου συλλειτούργησαν σχεδόν το σύνολο των κληρικών του Δήμου Μαλεβιζίου και ο Ιεροκήρυκας της Αρχιεπισκοπής Κρήτης Νικηφόρος Κουνάλης που μίλησε στο κήρυγμα του για τον Άγιο Νικόλαο και τη σημασία της νηστείας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου την οποία κρατούσαν οι Αξιωματικοί του Λιμενικού, Μενέλαος Δαφέρμος και Δημήτρης Μορφονιός, ενώ έγινε και ευλόγηση των αρτοκλασιών.

Τέλος, προσφέρθηκε καφές στους επισήμους στο καφέ "Ορθοπεταλιές" με την επιμέλεια του εφημέριου πατήρ-Ευάγγελου Παπουτσάκη που είχε φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ