Ν. Ηγουμενίδης: Η κυβέρνηση είναι ταυτισμένη με το νεοσυντηρητικό και νεοφιλελεύθερο βηματισμό των δανειστών

Τελευταία Ενημέρωση:

«Παραδώσατε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μια χώρα με τον σουγιά των μνημονίων στο κόκκαλο. Παραλαμβάνετε μια χώρα απαλλαγμένη από νέες μνημονιακές υποχρεώσεις, παραλαμβάνετε μια χώρα έξω από τα μνημόνια», ανέφερε, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

«Παραδώσατε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, άδεια ταμεία, που έκαναν τον εναγκαλισμό από το λουρί των δανειστών στον σβέρκο, ασφυκτικό. Την είχατε καλά στημένη τη δουλειά. Για αριστερή παρένθεση δίμηνης διάρκειας μιλούσατε τότε. Παραλαμβάνετε μια χώρα με 35 δισεκατομμύρια ασπίδα προστασίας της ελληνικής οικονομίας από τις όποιες πιέσεις των διεθνών εξελίξεων», είπε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατήγγειλε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Οι λιγότεροι φόροι, που επαγγέλλεστε και επαγγελθήκατε, είναι το τυράκι στη φάκα του λιγότερου κοινωνικού κράτους».

«Επιβεβαιώνετε ότι η φράση «και αν δεν είχαμε τρόικα, έπρεπε να βρούμε» δεν είναι μια παραξενιά του Αντιπροέδρου σας, είναι η πολιτική σας επιλογή για συγχρονισμό του οικονομικού σας βηματισμού με τον νεοσυντηρητικό, νεοφιλελεύθερο βηματισμό των δανειστών μας», επισήμανε ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...