Εκδήλωση για τον Ερωτόκριτο στο Γυμνάσιο Τυλίσου

Petite Perle 300×250

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Τυλίσου εκδήλωση με αφορμή το έτος-αφιέρωμα στον Ερωτόκριτο.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που στήριξαν με την παρουσία τους, τα Στρατάκια καθώς και ο μουσικός και καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Χάρης Φασουλάς. Στις παύσεις των τραγουδιών, μαθητές που συμμετείχαν διάβασαν κείμενα σχετικά με τον «Ερωτόκριτο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαντινάδες. Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η Βασιλεία Τσατσάκη.

Το Γυμνάσιο Τυλίσου, με δελτίο τύπου, ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, τη δημοτική Αρχή και άλλους φορείς. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ακούσαμε και τραγουδήσαμε Ερωτόκριτο έτσι όπως τον ξέρουμε και τον έχουμε αγαπήσει όλοι οι Κρητικοί και όχι μόνο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά και τραγουδιστικά:οι αδελφοί Γιώργος και Νίκος Στρατάκης,ο Χάρης Φασουλάς και η μουσικός Μαρία Αμοναχάκη.Το Γυμνάσιο Τυλίσου τους ευχαριστεί θερμά.

Επίσης ευχαριστεί:

Τον δήμο Μαλεβιζίου,που στέκεται πάντα πολύτιμος αρωγός στην έκκληση του σχολείου για συμπαράσταση,ιδιαιτέρως δε τον αντιδήμαρχο Παιδείας,Δια Βίου Μάθησης,Αθλητισμού,Νεολαίας & Εθελοντισμού κ. Χαράλαμπο Κουτσογιάννη,τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Ενότητας Τυλίσου κ. Γρηγόρη Περισυνάκη,τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσου κ. Νίκο Μαματζάκη,τον Ιερέα της Τυλίσου κ. Γεώργιο Μαλλιωτάκη,την ΣΕΕ Φιλολόγων κυρία Λιάνα Καλοκύρη για την τιμητική παρουσία τους στην εκδήλωση».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ