Έκοψε την πίτα του ο Δήμος Μαλεβιζίου (φωτογραφίες + βίντεο)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με την παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κνωσού Πρόδρομου Ξενάκη, του Εφημέριου Γαζίου πατήρ-Ευάγγελου Παπουτσάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, του Προέδρου του Δ.Σ. Σπύρου Καλλέργη, των Δημοτικών Συμβούλων και των εργαζομένων ο Δήμος Μαλεβιζίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Επίσκοπος Κνωσού ευχήθηκε χρόνια πολλά και παρότρυνε το Δήμαρχο και τα μέλη του Δ.Σ. μέσα από συνθέσεις και γόνιμο διάλογο να λειτουργούν προς όφελος του λαού.

Ακολούθως ο κ.Μενέλαος Μποκέας αναφέρθηκε στις προσπάθειες του προσωπικού καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία σε όλους ευχαριστώντας τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού για την παρουσία του.

Το κλίμα ήταν γιορταστικό, ενώ το παρών έδωσαν και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.

Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η υπάλληλος του ΚΕΠ η Κατερίνα Κυδωνάκη, η οποία δια χειρός του Δημάρχου πήρε έναν χρυσό σταυρός και τρεις μέρες άδεια.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...